Profilaktinė apžiūra

Profilaktinis patikrinimas (arba apžiūra) tai – gydytojo odontologo atliekama procedūra, kuri būtina tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Profilaktinio patikrinimo metu suaugusiems žmonėms gydytojai odontologai nustato dantų ėduonies pakenktus dantis bei įvertina burnos ertmės būklę.

Mūsų mažiesiems profilaktinis patikrinimas būtinas ne tik todėl, kad brendimo laikotarpiu dygstantys nuolatiniai dantys yra mažiau atsparūs rūgščių ir šarmų poveikiui nei suaugusių žmonių, bet ir tam, kad būtų atkreiptas tėvų dėmesys į jų vaikų dantų dygimo ir žandikaulių vystymosi anomalijas ir laiku būtų imtasi prevencijos priemonių.

    

Gydytojo odontologo rekomendacija: norint išvengti rimtų dantų bei dantenų ligų, kurios neretai baigiasi net ir danties praradimu, profilaktinis patikrinimas tiek vaikams, tiek suaugusiems turi būti atliekamas ne rečiau kaip kas 6 mėnesius.   

   

Profesionali konsultacija – tai trumpai trunkanti gydytojo odontologo atliekama apžiūra bei diskusinis pokalbis, kurių metu profesionaliai įvertinama Jūsų burnos būklė ir atsižvelgus į Jūsų pageidavimus ir galimybes sudaromas idealiausias gydymo planas.

Mes puikiai suprantame, jog ne kiekvienas žmogus suvokia medicininius terminus, o kartais pacientų norimi gydymo variantai prasilenkia su realia situacija, todėl KS Klinikoje dirbantys gydytojai odontologai kiekvienai konsultacijai skiria pakankamai laiko, tam kad aiškiai ir visiems suprantamai paaiškintų pacientams visus įmanomus gydymo variantus.

>